Kissat

SC Leokatin Nietos
"Jafar"

Synt. 5.9.2016
Tonkineesimarmori

 

Hätkähdyttävän upean ulkomuodon lisäksi Jafaria voi todella kehua rennoksi ja helpoksi kissaksi. Herra on meidän perheen temppumestari ja innokkain leikkijä. Hän on varsin perso ruualle ja täten myös helposti aktivoitavissa puuhastelemaan kaikenlaista, joskin kiloja kertyy varsin helposti, joten jatkuva dietti on paikallaan tämän kollin kanssa. Sopeutuu nopeasti erilaisiin tilanteisiin ja reissaaminen tämän kissan kanssa on varsin mielekästä.

Jafarin sukulinja on jatkunut Heillandi kasvattajanimen alla erittäin tasalaatuisella 6 pennun pentueella.

Jafar on tällä hetkellä implantilla.

 

Näyttelytuloksia:

Nuorten luokat
3x NOM
2x BIS

Aikuisten luokat
1x BIV
9x NOM
2x BIS

HCM-normal 7/2017 & 9/2018, Pk-Def N/N
Veriryhmä A, PRA-b negative

HCM-normal 9/2018, Pk-Def N/N, Veriryhmä A, PRA-b negative.

CH Arindi Cats Dottie
"Dottie"

Synt. 20.4.2017
Ruskeatäplikäs


Ihastuttava Hollannin tuontimme Dottie on ehdottomasti iloisin kissa, jonka olemme koskaan tavanneet. Helposti lähestyttävä ja reipas tyttö, jonka villi väritys on hurmannut meidät täysin. Pitkän mallinen vartalo ja pieni pää ihanilla pyöreillä korvanpäillä on kovasti mieleemme. Tällä neidillä on äärimmäisen mielenkiintoiset sukulinjat, joten odotamme innolla Dottien ensimmäistä pentuetta!

 

Thank you Erika very much of this lovely girl!

Kastraatit

Leokatin Lystikäs
"Cava"

Synt. 29.10.2014
Ruskeatäplikäs


Cava on kissalaumamme ehdoton kuningatar. Luonnetta, aktiivisuutta ja kekseliäisyyttä löytyy vaikka muille jakaa.  Emme kuitenkaan voisi olla iloisempia mahdollisuudestamme saada sijoitukseen Leokatin-kissalasta juuri Cavan. Neiti on perso herkuille ja tekeekin mielellään niiden toivossa temppuja. Rakastaa yli kaiken saunomista ja kertoo selkeästi mielipiteensä ruoan laadusta, leikin puutteesta tai haluttomuudestaan yhteistyöhön.

 

Vaikka luonnetta löytyy, on hän ollut ainokaisen pentueensa kanssa aivan mahtava äiti. Lisäksi kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat myös mallikkaasti, mitä nyt murmutusta saattaa kuulua.

Kiitos Ullalle Cavasta, Jafarista, sekä bengalikärpäsen puremasta!

Brije

Synt. 4.4.2009


Brije on oikea sylikissa. Hän, jos kuka, tietää kuinka hurmata ihmiset häntä halimaan ja hellimään. Brije käy kiertopalkinnon lailla kaikki meillä olevat tai kyläilevät sylit läpi, unohtamatta tietenkään hänen innostustaan laukkuja ja kasseja kohtaan, jotka pengotaan läpi siltä varalta, että siellä sattuisi olemaan Brijen mentävä tila.

 

Muita kissoja kohtaan tämä neiti ei olekkaan yhtä suvaitsevainen, vaan nauttii mielummin omasta tilastaan. Kynsien leikkuun suhteen meidän kissalaumamme hankalin tapaus, sillä hän nauttii siitä niin kovin, että leipoo koko toimituksen läpi tarmokkaasti.


Brijellä olisi ottajia jonoksi asti.

Adele

Synt. 24.4.2009 Arvio


Adele on meidän pikku-painajainen. Hän harrastaa tekstiilien nyhtämistä, tiskirättien kuljettelua, pahvilaatikoihin pissimistä ja nenän lussutusta. Nuorempana hän oli kovinkin arka tapaus ja lämpeää edelleen vieraisiin ihmisiin kovin hitaasti, vaikka nykyään onkin jo useinmiten ovella katsomassa keitä kylään saapuu. Syksyisin hän myös kasvattaa rasvakerrosta puolen kilon verran ja keväisin ne katoavat kuin itsestään.


Adelen persoonalliseen käytökseen on luultavasti vaikuttanut hänen taustansa; hän on villistä kissapopulaatiosta lähtöisin, eli elämän tärkeimmät kuukaudet olivat hänellä varsin haasteelliset.