top of page

Kissat

Cajado Botaurus Stellaris
"Esme"

esme_4.jpg

Synt. 3.12.2020
Burmamarmori (sinisen kantaja)

Esittely tulossa.

Leokatin Touho Tankero
"Joker"

Synt. 6.10.2019
Tonkineesimarmori (sinisen kantaja)

Esittely tulossa.

Cajado B-pentueen isä.

joker_1.jpg

Cajado Aglia Tau
"Tauski"

tau3.jpg

Synt. 3.12.2018
Ruskeamarmori

Esittely tulossa.

Cajado B-pentueen emo

Kastraatit

Cajado Aglais Io
"Pipo"

Synt. 3.12.2018
Ruskeamarmori

Io on bengaleistamme kaikkein pehmein ja herkin luonteeltaan. On selkeästi enemmän "yhden ihmisen kissa". Tykkää leikkiä paini & hippasleikkejä siskonsa ja siskontyttönsä kanssa. Mutta poikien leikit ovat tälle neidille liian rajuja. Kissoistamme haasteellisin kynsienleikkuussa ja myös nirsoin ruokien suhteen.
Tyrmäävän kaunis ja pehmeä lämpimänsävyinen turkki.

io3.jpg

SC Leokatin Nietos
"Jafar"

jafar_1.jpg

HCM-normal 7/2017 & 9/2018 & 10/2019,
Pk-Def N/N Veriryhmä A, PRA-b negative

Synt. 5.9.2016
Tonkineesimarmori (sinisen kantaja)

 

Hätkähdyttävän upean ulkomuodon lisäksi Jafaria voi todella kehua rennoksi ja helpoksi kissaksi. Herra on meidän perheen temppumestari ja innokkain leikkijä. Hän on varsin perso ruualle ja täten myös helposti aktivoitavissa puuhastelemaan kaikenlaista, joskin kiloja kertyy varsin helposti, joten jatkuva dietti on paikallaan tämän kollin kanssa. Sopeutuu nopeasti erilaisiin tilanteisiin ja reissaaminen tämän kissan kanssa on varsin mielekästä.

Jafar on kastroitu elokuussa -20

 

CH Arindi Cats Dottie
"Dottie"

Synt. 20.4.2017
Ruskeatäplikäs


Ihastuttava Hollannin tuontimme Dottie on ehdottomasti iloisin kissa, jonka olemme koskaan tavanneet. Helposti lähestyttävä ja reipas tyttö, jonka villi väritys on hurmannut meidät täysin. Pitkän mallinen vartalo ja pieni pää ihanilla pyöreillä korvanpäillä on kovasti mieleemme. Tällä neidillä on äärimmäisen mielenkiintoiset sukulinjat, joten odotamme innolla Dottien ensimmäistä pentuetta!

 

Thank you Erika very much of this lovely girl!

dottie3.jpg

HCM-normal 9/2018 & 7/2020, Pk-Def N/N, Veriryhmä A, PRA-b negative.

Adele

adele1.jpg

Synt. 24.4.2009 Arvio


Adele on meidän pikku-painajainen. Hän harrastaa tekstiilien nyhtämistä, tiskirättien kuljettelua, pahvilaatikoihin pissimistä ja nenän lussutusta. Nuorempana hän oli kovinkin arka tapaus ja lämpeää edelleen vieraisiin ihmisiin kovin hitaasti, vaikka nykyään onkin jo useinmiten ovella katsomassa keitä kylään saapuu. Syksyisin hän myös kasvattaa rasvakerrosta puolen kilon verran ja keväisin ne katoavat kuin itsestään.


Adelen persoonalliseen käytökseen on luultavasti vaikuttanut hänen taustansa; hän on villistä kissapopulaatiosta lähtöisin, eli elämän tärkeimmät kuukaudet olivat hänellä varsin haasteelliset.

bottom of page