top of page

Meistä

Keitä olemme?

Cajado-kasvattajanimen takana olen minä, Eva Eronen, sekä suurena apuna mukana touhuissa mieheni Joonas Kajastila. Asumme Lappeenrannassa seitsemän kissan pyörittämässä taloudessa.
 

Kissat ovat suuri osa elämäämme, ja viikonloput vierähtävätkin usein kissanäyttelyissä milloin milläkin kokoonpanolla.

Miksi bengali?

Tavatessamme ensimmäistä kertaa mieheni kanssa vuonna 2011 olivat kissat ja bengalit ensimmäinen yhdistävä tekijämme, sillä olimme molemmat tahoillamme mieltyneet kovasti bengaliin rotuna jo vuosia aiemmin. Kun vuonna 2014 aloimme miettiä uutta perheen-jäsentä, oli rodun valinta varsin helppo, ja aloimme etsimään lisää tietoa bengaleista ja niiden kasvattajista. Kävimme vielä tutustumassa bengaleihin kotioloissa Leokatin-kissalassa Ypäjällä, minkä myötä olimme aivan myytyjä.
Rodun villi ulkonäkö, samettisen pehmeä turkki, sekä aktiivinen ja utelias käytös vei meiltä lopullisesti jalat alta.

Polku kohti kasvatusta...

Alkuperäinen suunnitelmamme kastraattipojasta ensimmäiseksi bengaliksemme muuttui hyvin nopeasti sijoitustytöksi. Olen pienestä tytöstä saakka haaveillut kasvatustoiminnasta, johon meille nyt tarjoutui tilaisuus ja mieskin oli valmis haasteeseen.
Sijoitukseen saapunutta Cavaa jouduimmekin sitten odottelemaan vuoden päivät, mutta odotus on palkittu moninkertaisesti!

 

Cavan myötä olemme uppoutuneet pala palalta syvemmälle kissaharrastuksen syövereihin. Ensin näyttelyt, sitten pennut ja lopulta pentueesta kotiin jäänyt "kastraattipoika" Jafar. Joka leikkautettiin vasta 4v iässä, kun poikansa Joker hyppäsi isänsä suuriin saappaisiin kollina.


Elokuussa 2017 haimme Hollannista ihanan iloisen bengalineiti Dottien tulevaa kasvatustoimintaa ajatellen.
Dottien linja jatkuu tyttärensä Tauskin ja tämän tyttären Esmen kanssa.

bottom of page