top of page

Pennut

Pennunostajalle

Toivomme tapaavamme jokaisen pennunostajan kasvotusten vähintään kerran ennen pennun muuttoa uuteen kotiin. Pentuja pääsee katsomaan niiden täytettyä 4 viikkoa, ja vasta sen jälkeen otamme mahdollisia varauksia vastaan.

Varausmaksu on 200€, joka vähennetään varsinaisesta kauppasummasta. Jokaisen pennun hinta katsotaan erikseen, mutta lemmikkipentu ilman hintaa alentavia virheitä maksaa 1400€.


Emme myy pentuja vapaasti ulkoileviksi.
 

Meiltä pennut lähtevät uusiin koteihin:
- 16 viikon ikäisinä
- Kissaliittoon rekisteröityinä
- rokotettuina
- Leikattuina, tai leikkaussitoumuksella
- Mikrosirutettuina
- Eläinlääkärin tarkastamina

Pentu saa mukaansa myös repullisen tuttua ruokaa, leluja, sekä hyviä vinkkejä uudelle omistajalle tulevaan elämään bengalin kanssa.

stella_suloisuus.jpg
pyy_suloisuus.jpg
huu_nassu.jpg

Pentumme ovat

Kasvaneet kotona perheen keskellä, tottuen arjen eri tilanteisiin ja ääniin. Vaikka meillä ei itsellämme ole lapsia, niin sukulaislapset ovat käyneet pentuja ahkerasti myös leikittämässä.

Pennut ovat syöneet koko meillä oloajan vain viljattomia ruokia, joita toivomme kissan hyvinvoinnin vuoksi jatkettavan myös uudessa kodissa. Käytämme vähintään 50% ruokinnasta raakaruokaa, mutta totutamme pennut myös raksuihin ja teolliseen märkäruokaan.

Vanhemmat ovat aina HCM, PK-def, PRA-b tutkittuja. Ja terveystulokset ovat pennunostajan nähtävissä.

Aiemmat pentueet

Etsimme sijoituskotia tyttökissalle akselilta Lappeenranta-Lahti-Helsinki. Jos kiinnostuit kuulemaan lisää, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro itsestäsi!

bottom of page